flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТАРАЩАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ ДО ПОЧАТКУ РОБОТИ ОКРУЖНОГО СУДУ

02 січня 2018, 11:28

Як відомо, 29.12.2017 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ №451/2017 "Про реорганізацію місцевих загальних судів". ВІдповідно до П. 81 утворений Таращанський окружний суд – у Богуславському, Рокитнянському, Ставищенському та Таращанському районах Київської області із місцезнаходженням у містах Таращі та Богуславі, селищах міського типу Рокитному та Ставищі Київської області шляхом реорганізації (злиття) Богуславського районного суду, Рокитнянського районного суду, Ставищенського районного суду та Таращанського районного суду Київської області.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до п. 3 Розділу XII (ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ) Закону України "Про судоустрій і статус суддів" районні, міжрайонні, районні у містах, міські, міськрайонні суди продовжують здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності місцевого окружного суду, юрисдикція якого розповсюджується на відповідну територію.

Початок роботи окружних судів планується протягом 2018-2019 років. Отже, до початку роботи Таращанського окружного суду Таращанський районний суд Київської області продовжує виконувати свої повноваженя.